021/2700-800 | 062/270-808 fitlifenovisad@gmail.com

FIT-LIFE NOVI SAD

o nama

FIT-LIFE je FITNES i SPA centar koji pruža puno zadovoljstvo, relaksaciju i zdrav odnos prema svom telu i umu.

LOKACIJA

Nalazimo se u širem centru Novog Sada, na adresi Trg Komenskog 6, parking je dostupan.

Na 450 m2 prelepo opremljenog, prijatnog, klimatizovanog ambijenta, smešteni su odeljak za fitnes i rekreaciju koji čine velika teretana i sala za grupne treninge, i SPA centar sa saunom, đakuzijem, toplom klupom i prostorijama za masažu.

Fit-Life tim je tu za vaše zadovoljstvo, dobar izgled ,dobro zdravlje i dobro raspoloženje! „NEKA FITNES BUDE VAŠ STIL ŽIVOTA!!!“

Klijentima stoji na raspolaganju i najsavremenije opremljena teretana kao i fitnes programi prilagođeni specifičnim željama i potrebama pojedinca: vežbanje pod nadzorom fitnes trenera, samostalno vežbanje, personalni treninzi, kondicioni treninzi, trening snage, kardio trening, vežbe istezanja i oblikovanja, kontrolisane vežbe za redukciju telesne težine, rekreativni trening,mnoštvo rekvizita uz koje ćete biti motivisaniji da vežbate, savete o ishrani…

stručni treneri i instruktori

Uz pomoć stručnog saveta naših fitnes trenera saznaćete kako da se na zdrav način rešite masnih naslaga, kako da povećate mišićnu masu,poboljšate aerobne sposobnosti, kako zdravo da se hranite, koliko proteina, ugljenih hidrata i masti da unosite, koji program vežbi vam najviše odgovara ili uz pomoć kojih vežbi možete biti super fit iako ste u zreloj srednjoj dobi.
U fitnes klubu, takođe, možete dobiti kompletan program ishrane i savete o zdravom načinu života – od body, mind and soul wellness-a do bogatog fitnes programa.

Grupni fitnes programi su pažljivo osmišljeni i realizovani tako da zadovolje sve ukuse najzahtevnijih vežbača kao i rekreativaca. Atraktivna sala za grupne treninge doprineće većoj motivaciji za vežbanje.

Stručni i obučeni fitnes treneri će vam pomoći da dođete što pre do očekivanih rezultata.
Treneri redovno i pažljivo prate najnovije trendove u domenu fitnesa.

OBRADUJ SVOJA ČULA

SPA OAZA

Svakodnevni stres i trka za ispunjavanjem obaveza ostavljaju traga na naš organizam. Toplo Vam  savetujemo i preporučujemo da posle napornog dana ili pre dnevnih aktivnosti opustite svoje telo uz neku od masaža FIT-LIFE spa centra i na taj način udovoljite svom telu i čulima. Prijaće vam sigurno neka od masaža već po željama i sklonostima.

Obradujte svoja čula, poklonite sebi ili svojim najdražima masažu,  uživajte u spa atmosferi našeg centra. Ostavite sve iza sebe bar na trenutak i prepustite se užitku  relaksirajući se u djakuziju ili na toploj klupi.

Spa centar možete zakupiti za proslavu Vašeg posebnog događaja ili nesvakidašnjeg noćnog izlaska.

1
Pozdrav,
Fit-Life fitnes centar vam je na usluzi.
Kako Vam možemo pomoći?
Powered by