021/2700-800 | 062/270-808 fitlifenovisad@gmail.com

Personalni  Treninzi

SRĐAN ANTUNIĆ

Osam godina iskustva u držanju personalnih treninga. Saradnja sa rekreativcima kojima je cilj oblikovanje tela, gubljenje masnih naslaga, poboljšanje zdravlja i generalno bolji kvalitet života.
 
 

MARIJA ERIĆ

„Ispravi leđa!“, „Diši!“ možemo čuti najčešće u toku treninga. smile Desetogodišnjem iskustvu u držanju fitnes programa (zdravstveni fitnes i rekreacija) najbolje svedoče zadovoljni i nasmejani vežbači. Disciplinovan i interaktivan pristup treningu pomažu da se ojača duh i telo i vode do „boljeg sebe“.

ALEKSANDAR TRIFUNOVIĆ

Profesor sporta i fizičkog vaspitanja, personalni trener i trener grupnih programa Spining, HIIT, Kružni trening. Kada je u pitanju pravilna ishrana i vežbanje, ne postoji „Počeću sutra“. 
 
 
 

SONJA BURSAĆ

Profesor sporta i fizičkog vaspitanja; personalni trener 3 godine, kao i trener grupnih treninga Bodi Forming i Bubble Trouble; instruktor klizanja.
 
 
 
 

O personalnim treninzima

Uz personalnog trenera u fitnes centru vežbanje je sigurnije i efikasnije, napredak neuporedivo brži, a upoznavanje sopstvenog tela postaje pravi izazov.

Personalni fitnes trening u fitness centru je dizajniran prema Vašim potrebama i sposobnostima, uz stalno prisustvo fitnes trenera u teretani koji vodi računa o tome da na najefektivniji način iskoristite svoje vreme za trening.

Personalni fitness trener je tu da Vam napravi personalni program treninga u teretani u skladu sa vašim željama i potrebama, da Vas vodi kroz celokupan trenažni proces, objašnjava fitnes vežbe i kontroliše pravilnost izvođenja. Personalni fitness trener je zadužen da Vam održi visok nivo lične motivacije sve vreme dok vežbate u teretani i da analizira Vaš napredak, kao i da Vam osmisli individualni fitnes plan i program ishrane koji odgovara Vašim potrebama.

Rad sa personalnim fitness trenerom eliminiše rizik od povrede tokom treninga u teretani i navikavanja na pogrešne pokrete, otklanja mogućnost da vreme odvojeno za trening u teretani provedete lutajući od jedne do druge sprave i omogućava Vam da se sa zadovoljstvom posvetite fitnes vežbanju.

1
Pozdrav,
Fit-Life fitnes centar vam je na usluzi.
Kako Vam možemo pomoći?
Powered by